Ποιοι είμαστε

Αγαπητοί Φίλοι και Ταξιδιώτες,

Ο Πολιτισμός είναι ένα δομικό στοιχείο της ζωής μας που με τις πρόσφατες συνθήκες μπορέσαμε πραγματικά να το εκτιμήσουμε. 

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο ΜΕΜΝΩΝ TRAVEL, είναι γνωστό στους εκλεκτούς φίλους του για την ποιότητα των επιλογών του, την διοργάνωση και υλοποίηση ταξιδιών με υψηλούς ποιοτικούς στόχους, με πρωτοτυπία και αδιάλειπτη μέριμνα για την καλώς εννοούμενη ψυχαγωγία του ταξιδιώτη.

Ξεκινώντας την καινούργια περίοδο των προγραμμάτων μας, εγκαινιάζουμε  μιά σειρά από θεματικά ταξίδια θέλοντας να προσφέρουμε σε εσάς, τους φίλους που ταξιδεύετε μαζί μας, την απόλαυση που η Γνώση μαζί με την ξεχωριστή Εμπειρία χαρίζουν.

Μας τιμά η παρουσία της διεθνούς φήμης υψιφώνου κυρίας Σόνιας Θεοδωρίδου, η οποία με  χαρά αποδέχθηκε την πρότασή μας να πλαισιώσει με τις ανεξάντλητες  γνώσεις της και την πολύτιμή της παρουσία τα Μουσικά Πολιτιστικά Ταξίδια μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κάθε προορισμός μετουσιώνεται σε οδοιπορικό καθώς μοιραζόμαστε μαζί σας το ενδιαφέρον μας για τις ρίζες και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία κάθε τόπου που επισκεπτόμαστε. Με γνώμονα την Τεχνη και την Ιστορία  απευθυνόμαστε σε όσους αναρωτούνται όπως και εμείς ....


"Μα τι γυρεύουν οι ψυχές μας ταξιδεύοντας..." Γ. Σεφέρης

Απευθύνομε τις ευχαριστίες μας σε κάθε έναν ξεχωριστά από Εσάς καθώς και τα μέλη Συλλόγων και Σωματείων για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε. Οι προτάσεις σας μας εμπνέουν για να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε τους επιλεγμένους προορισμούς μας.

και επειδή το Ταξιδι συνεχίζεται...

σας ευχόμαστε 

ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Δημήτρης Γουναράς