ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κάτω από την σκιά δύο βουνών, του Βερμίου και των Πιερίων, ο εύφορος ημαθιώτικος κάμπος είναι ένα ψηφιδωτό  ιστορίας, φύσης και παραδόσεων.

Με ορμητήριο την Βέροια, το σταυροδρόμι της Μακεδονίας, θα περιηγηθούμε από την γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Πέλλα, ως την Μίεζα που δίδαξε ο δάσκαλός του Αριστοτέλης, ως την χρυσοπόρφυρη Βεργίνα, μνημειώδες σύμβολο των Τημενιδών και το Νέο Μουσείο Αιγών. Στη Νάουσα εκεί που τα κρυστάλλινα νερά της Αραπίτσας ποτίζουν αδιάκοπα τα υπεραιωνόβια πλατάνια του Αγίου Νικολάου, θα γευτούμε το ξακουστό ξινόμαυρο σε όλο του το μεθυστικό μεγαλείο!

Στον μυχό του Θερμαϊκού κόλπου τα πρόσφατα ευρήματα των Μακεδονικών τάφων της Αρχαίας Χαλάστρας  καθώς και οι μυστηριώδεις τάφοι των Βογόμιλων επιβεβαιώνουν πως ο τόπος υπήρξε κοιτίδα αλλά και καταφύγιο μέσα στους αιώνες.

Σας προσκαλούμε σε μια φθινοπωρινή πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων στις χρυσές πολιτείες της  Μακεδονίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

  1. 27/10/23 ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΩΝ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ
  2. 28/10/23 ΒΕΡΟΙΑ-ΠΕΛΛΑ( ΜΟΥΣΕΙΟ & ΑΡΧ. ΧΩΡΟΣ)-ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-OΡΜΑ-ΕΔΕΣΣΑ
  3. 29/10/23 ΒΕΡΟΙΑ-ΜΙΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ-ΝΥΜΦΑΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΙΟ
  4. 30/10/23 ΒΕΡΟΙΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)-ΑΡΧΑΙΑ ΧΑΛΑΣΤΡΑ-ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΒΟΓΟΜΙΛΩΝ-ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ-ΑΘΗΝΑ

 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 350€  ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ/ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 90€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν/ 3 διανυκτερεύσεις στο κεντρικότατο ξενοδοχείο VILLA ELIA 3* με πρωινό/1 γεύμα σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι/ οινογνωσία σε οινοποιείο της Νάουσας/ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα/ έμπειρος συνοδός του γραφείου μας/πληροφορίες, χάρτες/Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης./ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, γεύματα φιλοδωρήματα, φόρος διαμονής 1,5€ ημερησίως/ ανά δωμάτιο ( καταβάλλεται στο ξενοδοχείο)

Ημερομηνία
27. 10.

Τιμή
350
Ενδιαφέρομαι