ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ-ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ-ΘΑΣΟΣ || 5ήμερη οδική & αεροπορική εκδρομή

Ημερομηνία: 13 Αυγούστου

Χτισμένη επάνω στον άξονα της Εγνατίας οδού που ένωνε την Ρώμη με την Κωνσταντινούπολη, η πόλη της Καβάλας, « η Μέκκα του καπνού», η πολύλοφη γαλάζια πόλη με την απαράμιλλη ιστορική πορεία, είναι η πόλη-λιμάνι που κρύβει ευλαβικά τους θησαυρούς της!

Σας προσκαλούμε σε μια 5ήμερη γνωριμία με τα μέρη που πέρασε ο Απόστολος Παύλος, τους αρχαίους Φιλίππους και το βαπτιστήριο της πρώτης χριστιανής σε Ευρωπαϊκό έδαφος, της Λυδίας.

Και ακόμη επισκεπτόμαστε την συμπρωτεύουσα του καπνού και γενέτειρα του Μάνου Χατζηδάκη,  την  Ξάνθη που η αστική της ευμάρεια καθρεπτίζεται στα αρχοντικά της παληάς πόλης.

Χαρείτε τα καταγάλανα νερά καθώς και μια ολοήμερη ξενάγηση στα χωριά και στον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο  της καταπράσινης Θάσου. Περπατήστε μαζί μας και απολαύστε την υδάτινη διαδρομή πλάι στον μεγαλόπρεπο ποταμό Νέστο και γνωρίστε, στις υπώρειες της κατάφυτης Ροδόπης, την μοναδική φυσική ομορφιά δεμένη με την ευγένεια των φιλόξενων Πομάκων.

Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης και ξεναγήσεις με τους διακεκριμένους επαγγελματίες συνεργάτες μας. Κάθε μας βήμα θα είναι ταξίδι στον πολιτισμό και την ιστορία των Νομών Καβάλας και Ξάνθης!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Περιλαμβάνει

Δεν περιλαμβάνει: